Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

En prat om blodsukker og tankene våre

Jeg har fått mye god hjelp av ulike behandlere på min ferd til bedre helse, og en av disse behandlerne som jeg ikke kan få prisgitt høyt nok er Tor Strømsnes. Tor og Verkstedet klinikk hvor han jobbet var et av de første stedene jeg gikk til når jeg fikk diabetes. Ikke fordi de har så mye fokus på diabetes, men fordi jeg hadde også vært plaget mye med ryggen i åresvis og når jeg fikk diabetes så ønsket jeg å ta tak i alt. Jeg var lei av å være syk. Til min store glede så fikset de opp i min dårlige rygg (skoliose), men de fikk også økt min interesse min for helse og det å se på det med et helhetlig tankesett. All informasjonen jeg har fått fått herfra har gitt meg mye nyttig lærdom vi har hatt mange interessante samtaler, og en av disse valgte vi nå å ta opp med håp om at den kan komme til nytte for flere.

Det temaet Tor og jeg snakker om denne gangen er tankene, følelser og stress, og hvordan jeg merker dette påvirker mitt blodsukker. Som dere kanskje har fått med dere, så er dette et tema Nina og jeg har viet en del artikler om i det siste da vi merker at dette har en stor påvirkning på oss og vår helse, samtidig som det er litt vanskelig å skrive / snakke om.

Hvis du derfor etter å ha sett dette opptaket ikke får helt tak på hva vi snakker om, så er dette veldig forståelig og tro meg; jeg er fortsatt i en læringsprosess rundt de tre prinsipper som vi i denne videoen snakker om. Men jeg merker at man lærer veldig mye mer ved å dele erfaringer og snakke om det, så hvis du blir nysgjerrig kan jeg anbefale deg å stille spørsmål i gruppen vår på Facebook eller sjekke ut nettsidene til 3p akademiet hvor det blant annet ligger flere videoer eller bloggen Enkelheten i livet, hvor blant annet Tor skriver.

Ha en flott sønsdagskveld!

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Siste kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR