Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Diasensa Podcast Ep. 8 – Sukkeralternativene vi bruker

I dagens episode snakker ernæringsterapaut Nina Husø og jeg om de sukkeralternativene vi bruker i det daglige. Ser man på alle alternativene som finnes på markedet i dag for å erstatte sukker, så er det ganske mye. Men det er ikke alt som vi opplever er like bra for kroppen, særlig for en med diabetes.

Lytt på episoden her:

Eller finn den på Itunes

Om du ønsker mer informasjon, så har Nina skrevet tidligere et innlegg hvor hun sammenligner en del av alternativene som finnes. Og er du Pro medlem på livsstilsplattformen Diasensa.com så har vi samlet en oversikt over produkter her.

Hvilke sukkeralternativer er du mest fornøyd med?

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Siste kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR