Podcast Ep. 13 – Stress og motstanden vi har til å gjøre noe med det

Alle sammen opplever stressende situasjoner, og mange av dem er selvskapte. Med våre tanker kan vi skape de mest fryktelige opplevelser – men de skjer bare i hodet vårt. Dette er noe vi har følt på kroppen i lang tid og hvordan det påvirker blodsukkeret vårt. Men vi har også merket at vi har en veldig motstand til å faktisk gjøre noe med situasjonen. I denne episoden snakker vi om hvorfor det er slik, og hva vi gjør i dag for å være snillere med oss selv.

Lytt på episoden her:

Eller finn den på Itunes eller Stitcher

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Latest comment
  • Sykdom kommer med en overbevisning.
    Alt kommer vel egentlig med overbevisninger.
    Da gjelder det å skrelle bort det som ikke gagner.
    Fjerne så mye som mulig av fra rene løgner ned til «javel, jeg aksepterer det innenfor den konteksten, men stopp der».

SKRIV EN KOMMENTAR