Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Podcast Ep. 12 – Diabetes, kosthold og vektnedgang

Hva er det som påvirker blodsukkeret, og hvordan er blodsukkeret vårt knyttet til vekten vår? Hva er det man bør han i bakhodet hvis man føler man gjør gode valg med kostholdet, men merker vekten ikke går ned? Dette er noen av tingene jeg snakker med ernæringsterapeut og diabetiker Nina Husø om i denne podcast episoden. Og siden det er sommer kommer det også noen enkle tips i forhold til god mat og drikke vi nyter nå i sommersola.

Jeg håper du liker episoden, og om du har noen ønsker eller tilbakemeldinger setter jeg pris på å høre fra deg i kommentarfeltet.

Lytt på episoden her:

Eller finn den på Itunes eller Stitcher

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR