Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Podcast Ep. 11 – Utfordringene med diabetes og hvordan vi løser dem

Med diabetes snus hverdagen opp ned, og en får utfordringer i hverdagen man gjerne skulle levd uten. Men det finnes også ting man kan gjøre for å gjøre disse daglige utfordringene litt enklere, og i denne episoden snakker ernæringsterapaut og diabetiker Nina Husø og jeg om hvordan vi takler utfordringene som følger med når man har diabetes.

Vi skulle gjerne ha snakket i flere timer om dette, og jeg ser at det er mange områder vi gjerne skulle kommet innom. For eksempel kompleksitet av det å ha diabetes, og alle organene i kroppen som har noe med blodsukkeret å gjøre i en eller annen form. Har du derfor en utfordring du ønsker vi skal gå nærmere innpå så er det bare å sende meg en mail på steinar@diasensa.com eller legge igjen en kommentar under.

Jeg håper uansett du liker episoden, og om du har noen ønsker eller tilbakemeldinger setter jeg pris på å høre fra deg i kommentarfeltet.

Lytt på episoden her:

Eller finn den på Itunes eller Stitcher

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR