Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Diasensa Podcast Ep. 9 – Hva gjør man når barnet på 10 år får diabetes?

I dagens episode har jeg en interessant prat med Guro Gaarder. For tre år siden fikk hun sjokkbeskjeden om at sønnen, Espen, på 10 år hadde fått diabetes. Som for de fleste som får denne beskjeden, så snur livet seg med ett helt på hodet. Hva gjør man?

Til å begynne med fulgte familien de retningslinjene som ble gitt fra sykehuset, men hverdagen var vanskelig. Espen opplevde store variasjoner i blodsukkeret, og med denne mangelen på kontroll begynte Guro å se etter bedre løsninger. Det var da hun kom over Dr. Bernstein, og med hans inspirerende historie og råd endret hun kostholdet til lavkarbo – for hele familien.

Med det startet en ny hverdag for Espen. I dag er det han som har kontroll over diabetesen, og den holder han ikke tilbake på noen områder av livet.

Hør i denne episoden hvordan Guro gikk frem for å få kostholdsendringen inn i hverdagen, tips som gjør matlagingen enklere og hvordan Espen i dag selv har tatt eierskap over diabetesen og den styrken dette har gitt han.

Lytt på episoden her:

Eller finn den på Itunes eller Stitcher

Om Guro sin historie gir deg lyst til å ta grep selv, så vil jeg tipse om at Guro jobber som helsecoach og har et brennende engasjement for å hjelpe familier som er tilsvarende situasjon. Ta kontakt med henne på hennes nettside eller på hennes Facebook. Første introduksjon/kartleggingssamtale er gratis, så hva har du å tape?

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Siste kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR