Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Nyheter: Offentlige forskere pynter på sannheten

Det skal ikke være lett å finne informasjon man kan stole på der ute. En ny studie utført Doktorgradstipendiat Louise Berendt ved Bispebjerg Hospital i Danmark viser dessverre at også offentlige forskere pynter på sannheten i sine forskningsresultater. Av 95 kliniske forsøk man undersøkte, så hadde 61 av de problemer med troverdigheten. Ikke akkurat lovende spør du meg, og viser igjen viktigheten av at vi ved siden av forskning også deler våre egne erfaringer med hverandre når det gjelder diabetes og andre sykdommer. Det er tross alt vi som har førstehånds kunnskap.

Konsekvensen er at leger og pasienter kan komme til å velge feil behandling fordi grunnlaget de baserer avgjørelsen på ikke er korrekt, sier hun til Videnskab.dk.

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR