Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Keisersnitt-babyer mangler viktige allergi-bakterier

Følger opp med en ny artikkel fra VG i dag om en studie som viser at barn som blir født med keisersnitt har for lite av bakterier som er viktig for kroppens helse. Dette er i tråd med hva blant annet Dr. Natasha Campbell-Mcbride snakker om, og er igjen en bekreftelse på hvor viktig en optimal tarmflora er – som igjen er avhengig av et godt kosthold. Jeg kan for øvrig legge til at jeg ble selv født med keisersnitt, og sånn sett er en bekreftelse på denne studien hvor man blant annet fant ut at: «I tillegg til å være mer utsatt for ulike allergier, forekommer også diabetes og irritabel tarm oftere blant barn som fødes ved keisersnitt.»

Den gode nyheten er at man faktisk kan gjøre noe med situasjonen om man har kommet skeivt ut. Jeg nærmer meg nå 2 år etter jeg fikk diagnosen diabetes type-1 og kroppen klarer seg fortsatt med den egenproduksjonen jeg har. Det som er interessant er at C-Peptide, som er en indikasjon på hvor høy insulinproduksjonen jeg har, ser ut til å være stigende. Jeg kommer tilbake med mer om dette når flere blodprøver har blitt tatt.

Ha en fin uke!

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR