Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Barn med diabetes og cøliaki

Kom over denne artikkelen i dag lagt ut av Diabetesforbundet og synes det var interessant sett i sammenheng med intervjuet av Dr. Natasha Campbell-McBride , som du kan se her. Imunforsvaret ditt styres i stor grad av hvordan tarmen din har det, og står det dårlig til kan dette slå ut i form av både diabetes og cøliaki. En annen interessant sammenheng mellom denne artikkelen og det Dr. Natasha snakker om er at et nyfødt barn får sin tarmflora fra moren under fødselen. Er denne dårlig og man igjen stresser kroppen fra fødsel av med dårlig kosthold kan dette slå ut i sykdommer som diabetes og cøliaki. Viktigheten av et bra kosthold må man med andre ord virkelig ikke undervurdere.

 

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR