Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Kampen mot det normale

Før jeg fikk diabetes følte jeg selv at jeg levde et normalt, sunt liv. Klart hadde jeg mine utskeielser med søtsaker og hverdagene kunne være stressende, men det var ingenting som skulle tilsi at jeg var i noen faresone. Men så gikk det som det gikk, og jeg ble tvunget til å revaluere livstilen min og finne ut hvordan jeg kunne blir bedre.

I søken etter en løsning har jeg prøvd mye forskjellig hvor noe har funket og noe har ikke funket. Det som er kjennetegnet er dog at de fleste tingene er hva som gjerne blir definert som alternativt, et ord som har blitt så negativt ladet at de fleste skyr behandlinger eller metoder som klassifiseres som det som pesten. Men hovedoppskriften for å bli friskere for meg har ikke krevd at jeg gjør ting jeg ikke gjorde fra før – det har bare krevd at jeg gjør det annerledes. Det går på å spise annerledes, trene annerledes og tenke annerledes – hvilket er grunnen til at jeg har delt opp mine innlegg i tre kategorier (Ernæring, Trening, Sinnet).

Problemet er bare vi mennesker er vanedyr og vi liker ikke det som er annerledes – og hvertfall ikke at noen andre sier til deg at du skal gjøre noe annerledes. Jeg har med andre ord en vanskelig oppgave foran meg, men jeg håper og tror at siden du leser dette er du interessert i og skape en forandring og kan være interessert i og prøve nye veier.

keep-calm-and-be-curious-35

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Siste kommentarer
  • e’ difficile trovare persone competenti su questo argomento, ma sembra che voi sappiate di cosa state parlando! Grazie

  • Ho semplicemente aggiunto il tuo feed all’RSS Reader… continuo a seguirvi, Grazie!

SKRIV EN KOMMENTAR