Handlekurv (0)
 • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
 • Ingen produkter her ennå.
 

Podcast Ep. 14 – Hvorfor jeg endret min livsstil på dagen – og har aldri sett tilbake

Jeg trodde jeg levde sunt og hadde en god livsstil helt til jeg fikk telefonen fra fastlegen min. Prøvene jeg hadde tatt påviste at jeg hadde fått diabetes type 1. Lite visste jeg da at dette skulle bli begynnelsen på et helt nytt liv for meg…
I denne episoden deler jeg hvorfor jeg endret min livsstil så radikalt, og hvorfor jeg aldri har eller kommer til å se tilbake.

Lytt på episoden her:

Eller finn den på Itunes eller Stitcher

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Siste kommentar
 • Lantus og Humalog (langtids- og korttidsvirkende insulin), dosering type 1 diabetes.
  Type 1 diabetes, jeg syns punktene i nevnte artikkel er verdt å tenke over .

  Miljøet der er … fengsler, i USA … mye er da rutinebaser (antall måltid, hva som blir servert etc).

  «Insulin Dosing Made Simple».
  https://www.jailmedicine.com/insulin-dosing-made-simple/

  En hovedting jeg merket meg blant de 10 punktene er 0,5 til 1,0 enheter med insulin (samlet lang- og korttidsvirkende) pr kilo kroppsvekt, da fra en lav nedre skala til en høy.

  Med vekt 80 kg.
  – Samlet 40-80 enheter med insulin pr. dag.

SKRIV EN KOMMENTAR