Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Podcast Ep. 14 – Hvorfor jeg endret min livsstil på dagen – og har aldri sett tilbake

Jeg trodde jeg levde sunt og hadde en god livsstil helt til jeg fikk telefonen fra fastlegen min. Prøvene jeg hadde tatt påviste at jeg hadde fått diabetes type 1. Lite visste jeg da at dette skulle bli begynnelsen på et helt nytt liv for meg…
I denne episoden deler jeg hvorfor jeg endret min livsstil så radikalt, og hvorfor jeg aldri har eller kommer til å se tilbake.

Lytt på episoden her:

Eller finn den på Itunes eller Stitcher

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR