Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Diasensa Podcast Ep. 6 – Magesyre og dens rolle for bedre helse

Det er gøy når man lærer nye ting om kroppen og helsen, og særlig når det resulterer i at man kan prøve en endring og se effekten av det. For meg var magesyren noe jeg ikke har tenkt noe særlig på. Jeg vet at det finnes og at det er surt der nede, men med det så stopper kunnskapen.

Lytt på Itunes
Lytt på Soundcloud

Men som noen av dere har fått med dere så har jeg over en lengre periode hatt problemer med fordøyelsen, og prøvd mye forskjellig for å fikse dette. Og det var etter en prat (klaging) med Nina Husø hun foreslo at jeg skulle prøve magesyretabletter for å øke magesyreproduksjonen, og jammen tror jeg hun er inne på noe!

Derfor er denne podcasten viet dette temaet hvor vi blant annet snakker om:

  • De problemene man kan oppleve om magesyreproduksjonen ikke er som den skal
  • Hvorfor man gjerne tror man har for mye magesyre når man egentlig har for lite
  • Hva man kan gjøre for å sjekke
  • Hva man kan gjøre for å bedre produksjonen
  • Og ikke minst, våre egne erfaringer

I podcasten nevner Nina også en fremgangsmåte for å forbedre magesyreproduksjonen, som hun har lagt ut på vår Diasensa Facebook gruppe.

Håper dere liker vår podcast, og legg gjerne inn din kommentar under eller gi oss tilbakemelding på Itunes 

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR