Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Diasensa Podcast Ep. 5 – Påvirker kaffe blodsukkeret?

Over en milliard kopper med kaffe blir drukket hver dag så sannsynligheten er stor for at du også nyter en kopp i løpet av dagen. Men hvor bra er egentlig kaffe for helsen? Og påvirker det blodsukkeret?

I denne podcasten snakker vi om våre erfaringer med kaffe og hva vi har kommet over av interessante fakta om hvordan kaffe faktisk funker i kroppen.

Om du ønsker mer informasjon kan vi også anbefale deg å ta en titt på artikkelen jeg har skrevet her. Som du ser så er ikke denne artikkelen på bloggen, men på vår nye livsstilsplattform Diasensa.com. Grunnen til dette er at plattformen har mer teknologi vi kan bruke oss av fremover, deriblant at vi kan kontinuerlig oppdatere denne og andre artikler med ny informasjon og forskning vi kommer over – også alle våre egne erfaringer så legg gjerne inn din egen. Og trykker du på «Følg» knappen blir du oppdatert når det skjer en oppdatering. Fancy! 🙂

 

 

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR