Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Diasensa Podcast Ep. 3 – Trening, diabetes og blodsukkeret

Trening er en viktig del av Nina sin og min egen livsstil for å holde orden på blodsukkeret, og siden dette også har vært et ønske fra dere lyttere valgte vi trening og diabetes som tema for denne podcasten. Som dere vil høre i i løpet av samtalen så har Nina og jeg forskjellig rutiner på treningen, i samtaler jeg har hatt med andre så er det ganske tydelig at det er store individuelle forskjeller på effekten trening har på blodsukkeret samt hvordan insulin behovet varierer.

Jeg vil derfor fremheve at det vi snakker om ikke må sees på som en blåkopi, og at om man gjør en endring i livsstilen sin (kosthold, trening etc) så er det viktig man følger nøye med, kjenner på kroppen og måler blodsukkeret ofte. Slik har jeg lært min egen å diabetes og kjenne, og gjennom prøving finner jeg frem til det som fungerer.

Men selv med forskjellig treningsform så er det en fellesnevner hos både Nina og meg, og det er å holde gode treningsrutiner med minst 3 økter i uka. Dette ser vi gir gode resultater, og hjelper oss stabilisere blodsukkeret.

Vi håper du liker praten vi hadde, og del gjerne dine egne erfaringer i kommentarfeltet eller send oss spørsmål om du har det!

Se oss på Youtube

Hør oss på Soundcloud:

Hør oss på Itunes Podcast:

Gå til Itunes

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR