Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Diasensa Podcast Episode 2

Tusen takk for de hyggelige tilbakemeldingene til vår første episode av Diasensa podcast. Det motiverer, og da var det bare å komme igang med en ny episode. I denne podcasten snakker vi om våre erfaringer med diabetes, kosthold og lavkarbo. For eksempel, hva fikk oss til å begynne med dette kostholdet, og hvilke utfordringer er det vi har i hverdagen med lavkarbo.

Se oss på Youtube

Hør oss på Soundcloud:

Hør oss på Itunes Podcast:

Gå til Itunes

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

SKRIV EN KOMMENTAR