Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Diasensa Podcast Episode 1

Velkommen til vår første podcast her på Diasensa! I denne episoden blir du bedre kjent med Steinar og Nina som er de faste skribentene her på Diasensa bloggen, og du får høre hvordan det var for oss når vi fikk diagnosen og hvordan perioden var i etterkant da hele hverdagen ble snudd på hodet. For hvem tenker egentlig på hva blodsukkeret er hvis man ikke har diabetes?

 

Se oss på Youtube

Hør oss på Soundcloud:

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Siste kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR