Gode tilbud: 5 produkter jeg kjøpte med 30% rabatt (begrenset periode)

Jeg sier ikke nei takk til gode tilbud, og når Soma.no nå har en kampanje med 30% på hele sitt varesortiment så slo jeg til på varer jeg ofte bruker.

Hvis du selv ønsker å handle med denne rabatten er det bare å fylle inn «soma-affiliate-0516» når du skal betale i nettbutikken, men vær obs på at tilbudet kun gjelder til 25.05.16

Her har du de 5 produktene som fant veien til handlekurven hos meg:

 

Amanprana Kokosolje 325 ml

Pris (før rabatt): 101,-

Kokosolje bruker jeg mest til smoothie og til snacks, men også til solkrem og til munnskyll. Kokosolje er i det hele tatt ganske fantastisk når det gjelder bruksomårder, og her har vi listet noen andre av dens egenskaper.

 

 

Cocosa MCT (500ml)

Pris (før rabatt): 229,-

MCT olje er noe jeg har tatt i bruk i det siste til smoothien jeg lager. Denne oljen har ingen smak og gir ekstra med energi uten å påvirke blodsukkeret.

Steviosa Flytende

Pris (før rabatt): 69,-

Veldig kjekt med søtning i dråpeform, både til drikke og til baking. Denne finnes også i andre smaksvarianter: Vanilje og Karamell.

 

Supernature kakaosmør

Pris (før rabatt): 184,-

Dette har jeg faktisk ikke brukt før, men vet det finnes mange spennende bruksområder for det. Og med 0 gram karbohydrater + at det kakao så må jeg bare prøve.

 

Ekte Kanel Malt Økologisk (20g)

Pris (før rabatt): 25,-

Kanel bruker jeg mye, og da er det viktig at det av den gode typen (Ceylon).

Det var i det hele tatt mye godt krydder på Soma sin side, så jeg kan anbefale deg å ta en titt her.

 

Soma hadde veldig mye mer i nettbutikken enn det jeg har handlet over, så jeg kan anbefale deg å ta en titt og tips gjerne under om det er produkter der som det er verdt å ta med seg.

Tagger til innlegget
Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Har igjennom en endret livsstil beholdt min egenproduksjon og lever i dag uten bruk av insulin. Grunnlegger av diasensa.com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag

Ingen kommentarer ennå

SKRIV EN KOMMENTAR