Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Dr. Bernstein gir en kort og viktig demonstrasjon hvorfor lavkarbo og diabetes passer sammen

I denne videoen ser dere Dr. Bernstein, som selv har diabetes og har hatt det siden 1946(!), demonstrere hvordan karbohydrater fra et brød raskt gjøres om til glukose. I TV opptaket er også en ernæringsfysiolog som selv etter demonstrasjonen tviholder på rådene om fiber fra brød, frukt etc.

Dette er jo debatten som går igjen og igjen og igjen, og den kommer vel ikke til å gi seg med det første. Men fakta er at vi i dag har nådd en epidemi når det gjelder antall og veksten av diabetes. Det er i dag 422 millioner som har sykdommen (type 1 og type 2), det er 1,5 millioner som dør av sykdommen som direkte årsak hvert år og 1 av 3 av verdens befolknig over 18 er overvektig. Noe er forferdelig feil, og jeg tar meg friheten til å si at dagens kostholdsråd fra helsevesenet ikke hjelper i positiv retning her.

 

 

 

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

SKRIV EN KOMMENTAR