Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Beat diabetes – lansering av Diasensa.com

Rekordmange med diabetes

422 millioner mennesker. Det er ganske mange folk det, og de har alle en fellesnevner: De har diabetes.

Så alarmerende er utviklingen at Verdens helseorganisasjon (WHO) har satt fokuset på diabetes for Verdens helsedag, som er i dag. I forbindelse med dette har det vært skrevet en del i media om dette i det siste, og jeg stiller meg litt forundret over at det er ganske lite med konkrete tiltak for å forbedre situasjonen. For eksempel skal Diabetesforbundet markere dagen med kampanje på sosiale medier, men hva får vi med diabetes ut av det?

Det er denne manglende på konkrete tiltak sammen med en informasjonsoverflod av råd vi med diabetes skal forholde oss til som er gjort at jeg ville gjøre noe med saken selv. For som jeg og mange andre med diabetes har erfart, så er det faktisk muligheter for oss (og da for begge eller skal jeg si alle typene diabetes).

Vi lanserer Diasensa.com

For de av dere som har fulgt med Diasensa en liten stund har dere sikkert plukket opp at jeg har holdt på med et annet prosjekt, en livsstilsplattform som har som mål å gjøre dette lettere for oss med diabetes å finne den informasjonen vi trenger for å ta grep om egen helse, samt et sted hvor vi kan dele våre erfaringer og hjelpe hverandre til en bedre hverdag.

Dette prosjektet har blitt et lite hjertebarn som det har tatt veldig mye mer tid å utvikle enn jeg først trodde, og selv om jeg i dag ikke er på langt nær visjonen så er det på tide å åpne dørene. Så for de av dere som allerede har bedt om en invitasjon, tusen takk for tålmodigheten og beklager at dette har tatt tid. For nye interesserte, kan dere nå gå til www.diasensa.com og registrere din epost adresse så vil du i løpet av morgendagen og helgen få en invitasjon.

Til slutt vil jeg komme med en liten oppfordring. Dette prosjektet har blitt til fordi jeg med min diabetes ser utfordringer i min hverdag jeg ønsker å løse, men jeg vet også at hver enkelt av dere har deres egne utfordringer og disse ønsker jeg også å løse. Så hva enn du plages med, sliter med etc. – ta kontakt!

Diabetes skal ikke lenger være en sykdom man skal føle seg alene med eller la seg kontrollere av. La oss som lever med sykdommen selv ta grep og finne løsninger, først da kan vi «beat diabetes» 🙂

 

Ja, jeg vil bli medlem av Diasensa! (gratis)

 

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR