Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Lavkarbo pannekaker til middag?

Innimellom er det utrolig godt med pannekaker, men det er ikke helt det samme når man ikke skal ha verken mel eller melk.  Jeg har prøvd meg frem med mange varianter på jakten etter den perfekte røra. Denne må jeg si er det nærmeste jeg har kommet hittil.

Jeg brukte:

3 egg

1 pk snøfrisk naturell

1 flat ss fiberhusk

1 ts bakepulver

2 toppede ss mandelmel, eller annet nøttemel

1/2 ts salt

ca 2 dl kokosmelk

La røra stå å svelle en stund før du steker, blir den for tykk sper du med mer veske. Mens du venter på at røra skal bli klar kan du jo for eksempel steke litt bacon. Da jeg var barn spiste vi alltid stekt bacon og sukker til pannekakene, så det er det jeg har lagd denne gangen også.

IMG_5505

Stek på middels varme, vær oppmerksom på at de vil kreve litt lengre steketid enn «vanlige» pannekaker. Dette ga tilsammen 8 mellomstore plater.

IMG_5508Ønsker du noe søtt over kan du for eksempel prøve Fiber Sirup Gold som er søtet med stevia, den smaker bedre enn mye annen søtning, men ikke helt som «ekte vare».

IMG_5519Vel bekomme 🙂

Skrevet av

Fikk diagnosen diabetes type 1 i desember 2013. Er utdannet ernæringsterapeut og har egen praksis på Lysaker hvor hun jobber tett med to private leger. Du kan lese mer på: ninahuso.no

Siste kommentarer
  • Tagatesse er en fin erstatning for strøsukker. Har nesten somme konsistens, og er karbohydratfattig. Jeg kjøper i heleskostbutikk. Pannekakene er supre. Kremfløte kan godt brukes.

SKRIV EN KOMMENTAR