Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Godt Nytt År!

Takk for alle fine tilbakemeldinger vi har fått i dette året som har gått. Det er utrolig inspirerende å dele det vi lærer og erfarer når vi vet at så mange følger oss.

Vi vil fortsette arbeidet i året som kommer og håper vi fremdeles kan være til inspirasjon. Vi har enda en lang vei å gå i forhold til de kostholdsråd som blir gitt til oss diabetikere via helsepersonell, og vi vil veldig gjerne være med å påvirke slik at flere kan få en bedre helse og et bedre liv. Vi har begge utrettet mye på kort tid, og jeg vet at hadde vi fulgt de rådene som vi ble gitt av diabetessykepleiere og leger hadde vi begge hatt en mye dårligere livskvalitet. Det er fullt mulig å leve med denne diagnosen uten å være redd for ubehagelige følinger. Diabetes er etter vårt synspunkt en tilstand og ikke en sykdom, og vårt ønske er at alle med denne tilstanden skal så langt det lar seg gjøre, leve som alle andre uten å være redd for alle senskader som vi blir forespeilet.

Vi har begge tatt et valg og for oss handler det mest om å ha det bra og ha en god helse. Det er ingenting vi direkte savner med den livsstilen vi har valgt, og vi er begge veldig tro mot den endringen vi har gjort. Vi vet at dette krever både viljestyrke og kunnskap, og fordi vi ikke har vært alene har det vært lettere. Alene kan det være vanskelig å finne den motivasjonen som kreves til å gjøre endringer. Derfor er vi veldig glade for at dere der ute deler med oss og alle andre. Sammen blir vi utrolig sterke!

Det er spesielt en ting som er viktig for å kunne opprettholde en god helse, diabetes eller ikke, og det er et stabilt blodsukker. Særlig er dette viktig for oss. For å holde blodsukkeret stabilt er det aller viktigste mindre karbohydrater i kostholdet. Vi vet også at psykisk og fysisk stress påvirker, i tillegg til dårlig søvn.

Vi ser frem til det nye året og er glad for å ha dere med oss!

Godt Nytt År ønskes dere alle!! Vi ser frem til det nye 🙂

Nina og Steinar

Skrevet av

Fikk diagnosen diabetes type 1 i desember 2013. Er utdannet ernæringsterapeut og har egen praksis på Lysaker hvor hun jobber tett med to private leger. Du kan lese mer på: ninahuso.no

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR