Uformell prategruppe i Kristiansand området

Vi fikk tips om dette glimrende tiltaket som noen ildsjeler har satt igang i Kristiansand området.

Er du nysgjerrig på lavkarbo og bor i Kristiansand området kan det anbefales å ta seg en tur! Målet med prategruppen er skape et sted hvor man kan møtes for å fortelle om hverandres erfaringer, inspirere, motivere og lære av hverandre, utveksle oppskrifter, dele idéer og visjoner, kanskje bake og steke og smake litt innimellom.

Fristenende? Da er det bare å ta turen. Dato og sted er her:

Dato: Tirsdag 25.nov -14, kl. 19:30
Adresse: Skinnarsmoen 41 A, 4645 Nodeland

Mer informasjon finner du ved å trykke på bildet.

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Har igjennom en endret livsstil beholdt min egenproduksjon og lever i dag uten bruk av insulin. Grunnlegger av diasensa.com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag

Ingen kommentarer ennå

SKRIV EN KOMMENTAR