Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Uformell prategruppe i Kristiansand området

Vi fikk tips om dette glimrende tiltaket som noen ildsjeler har satt igang i Kristiansand området.

Er du nysgjerrig på lavkarbo og bor i Kristiansand området kan det anbefales å ta seg en tur! Målet med prategruppen er skape et sted hvor man kan møtes for å fortelle om hverandres erfaringer, inspirere, motivere og lære av hverandre, utveksle oppskrifter, dele idéer og visjoner, kanskje bake og steke og smake litt innimellom.

Fristenende? Da er det bare å ta turen. Dato og sted er her:

Dato: Tirsdag 25.nov -14, kl. 19:30
Adresse: Skinnarsmoen 41 A, 4645 Nodeland

Mer informasjon finner du ved å trykke på bildet.

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR