Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Hvilket blodsukkerapparat er best? Vær med og stem!

Er det noe man blir godt kjent med som diabetiker, så er det blodsukkerapparatet. Men er du fornøyd med det du bruker, og vet du hva slags andre apparater som finnes der ute? Jeg fikk utlevert en Accu-Chek Nano når jeg fikk diabetes, og tenkte ikke så mye over det men når jeg så Nina sin Bayer Contour Next med USB så skjønte jeg at det fantes noe som var litt mer hi-tech.

Jeg tenkte derfor det kunne vært interessant og samle de typene som finnes på markedet, og høre deres egne erfaringer med disse produktene. Jeg har derfor lagt en veldig enkel oversikt hvor du kan stemme fra 1-5 til på apparatene. 5 er best og 1 er dårligst. Selv om det nok vil være en del individiuelle forskjeller på hva vi ønsker oss av et slikt apparat, så håper jeg vi får et bilde av hvilke av disse apparatene som er best. Da blir det veldig greit når jeg skal bytte ut mitt til noe mer fancy.

Og finner du ikke ditt apparat på listen, eller om har du noen tanker/erfaringer rundt noen disse apparatene så hadde det vært topp om du delte i kommentarfeltet under.

Takk for din stemme!

 

CONTOUR_XT_meter_176x179_large teaser_NO

Bayer CONTOUR® XT
CONTOUR_NEXT_USB_product_landing_page_NO_179x176

Bayer CONTOUR® NEXT USB
Productstartp_CONTOUR_NEXT_LINK_179x176

Bayer CONTOUR® NEXT LINK
CONTOUR_NEXT_meter_176x179_small_teaser_NO

Bayer CONTOUR NEXT
Breeze2_176x179_NO

Bayer BREEZE®2
Freestyle-Precision-Neo

Abbott Freestyle Precision Neo
AbbottFreeStyleLite

Abbott FreeStyle Lite
41xLXuA81WL._SY300_

Abbott FreeStyle Freedom Lite
precision-xceed[1]

Abbott Precision Xceed
aviva2_front_m

Roche Accu-Chek Aviva
avivanano_multiclix_m

Roche Accu-Chek Aviva Nano
MobileLCM_MeterOnly_58_3rdWave_M

Roche Accu-Chek Mobile
One touch Ultra 2

One Touch Ultra 2
One Touch Vita

One Touch Vita
Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR