Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
Handlekurv (0)
  • Ingen produkter her ennå.
 

Hvordan kan vi hjelpe deg med din diabetes?

Vårt ønske med denne bloggen er å kunne hjelpe andre diabetikere til bedre å takle sin diabetes og dermed leve et godt liv. For å ta kontroll over vår egen diabetes har vi brukt oss selv som forsøkspersoner. Vi har satt oss som mål å gjøre kroppen frisk(ere) og å ha det så bra som mulig, og så langt har vi kommet frem til at det er mange aspekter som spiller inn for å kunne ha en god helse. Både maten vi spiser, hva vi tenker og føler og hvor aktive vi er har innvirkning på diabetesen. Det vi har erfart ønsker vi å dele med dere her på bloggen. Vi ser også at vi alle er forskjellig, og at det for alle ikke alltid er like lett å ta tak i sin egen diabetes. Eksempler på dette kan være: en stressende hverdag, dårlig utvalg av matretter som er raske å lage, mangel på motivasjon, man føler seg alene, osv.

Om du kjenner deg igjen i noe av dette vil vi gjerne hjelpe deg! Vi ønsker å lage innhold på denne bloggen som treffer så mange som mulig, men vi trenger din hjelp til dette. Vi ber derfor om en tilbakemelding på hva du trenger av både inspirasjon og informasjon for å kunne starte, eller komme deg videre på veien til et bedre liv.

For å gjøre det enkelt har vi lagd et skjema hvor du kan stemme frem emner du ønsker vi skal skrive om. Vi har satt opp noen punkter som du kan stemme over, men vil gjerne at du også bruker feltet til å legge igjen dine egne forslag eller bruk kommentarfeltet under. Vi ser frem til å høre fra deg 🙂

Kjenner du noen andre med diabetes som kunne trenge litt hjelp, gi dem selv en hjelpende hånd ved å dele denne siden med dem!

Tusen takk!! 🙂

Advanced Poll

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Blitt veldig interessert i egen helse og hvordan en livsstilsendring kan forbedre livet med sykdommen. Grunnla derfor www.diasensa.com for å samle alle de gode rådene (kosthold, trening og stressmestring) man kan gjøre for å leve bedre med diabetes.

Siste kommentarer
  • Hei , jeg kunne tenke meg hjelp med diversje ting jeg sliter med i vær dagen. Det med å gå opp å ned i vekt hele tiden, ting jeg kan gjøre bedre for meg selv. Mvh line

SKRIV EN KOMMENTAR