Lavkarbo wraps – enkelt og godt!

Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett. Ideen er jo ganske enkel og rart at jeg ikke har sett før, men nå som jeg har blitt klar over dette har jeg også prøvd meg selv på kjøkkenet og her følger nå et forslag til en enkel lavkarbo wraps. Som du kan se av oppskriften er det egentlig bare fantasien som setter begrensningene her, så hvis du lager noen varianter selv håper jeg du kan dele i kommentarfeltet så vi alle kan bli inspirert 🙂

Wrapsen (for 2 personer)

 • Ingredienser:
 • 3 store egg
 • Gressløk
 • Rødløk (kuttet i små biter)
 • 1/2 ts Hvitløkspulver
 • 1/2 ts Chillipulver
 • 1 ts Salt
 • Tilbredning:
 • Varm stekepanne med smør
 • Visp sammen ingredisensene med en gaffel
 • Hell ut halve røra (for en wrap) slik at det blir en tynn flate som dekker hele pannen
 • Stek på middels varme slik at omeletten blir tørr og fast
 • Vend en gang og stek på andre siden slik at den også blir tørr her.

Dressing (for 2 personer)

 • Bland sammen 3 spiseskjeer majones og 1 spiseskje dijon sennep. Smak til selv etter hvor sterk du ønsker dette.
 • Wrap it up 
 • Smør dressingen utover wrapsen
 • Legg på ønsket pålegg
 • Det jeg brukte var:
 • – Roastbiff
 • – Plommetomat
 • – Rødløk
 • – Salat
 • – Vårløk
 • – Koriander

Lavkarbo wraps

Med alt på plass er det bare å brette sammen og nyte! 🙂

Lavkarbo wraps

Tagger til innlegget
Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Har igjennom en endret livsstil beholdt min egenproduksjon og lever i dag uten bruk av insulin. Grunnlegger av diasensa.com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag

Ingen kommentarer ennå

SKRIV EN KOMMENTAR