Kostreform foredrag – 9. April i Kr.sand

Hei! Jeg har gleden av å informere om at jeg holder foredrag i regi av Kostreform Agder fylkeslag, onsdag den 9. April i Kristiansand. Her kommer jeg til å snakke om veien jeg har gått siden jeg fikk diabetes type 1 i 2011, og de erfaringene jeg har gjort om helsen og hvordan kosthold, trening og sinnet spiller inn. Jeg ser frem til denne kvelden og til å møte de mange kosthold og helsebevisste menneskene i Agder 🙂

Foredrag

 

 

Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Har igjennom en endret livsstil beholdt min egenproduksjon og lever i dag uten bruk av insulin. Grunnlegger av diasensa.com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag

Siste kommentarer
  • Lenge siden blogg innlegg nå, har du sluttet?

SKRIV EN KOMMENTAR