God mage og ryggøvelse

Med et ønske om å komme med flere håndfaste øvelser man kan gjøre for å komme i bedre form deler jeg i dag en en topp øvelse for mage og rygg. Videoen er av undertegnede uten det store produksjonsbudsjettet, men håper fremgansmåten kommer frem 🙂

Fremgangsmåte

Bruk en kettlebell du ikke har problem med å løfte (Jeg brukte 12 kg i dette eksempelet), og varier hvor langt du holder kettlebellen fra overkroppen utfra hvor sterk du er. Begynn gjerne med kettlebellen så nære overkroppen i begynnelsen, så du unngår skader.

Posisjonen du skal stå i heter en «Founder», som jeg viste i dette innlegget om en typisk treningsøkt. Og som med en vanlig «Founder» posisjon, så er det bedre jo lenger du klarer å komme bak med rumpa – så lenge du holder beina rett (liten knekk i knea er lov).

Når du utfører denne øvelsen så vil kjenne at den tar godt i korsryggen, samt mage da du må stramme godt her for stabilisere kroppen.

Om det er noe du er usikker på i forhold til utførelse eller har du innspill til forbedringer, er det bare å kommentere under 🙂

Tagger til innlegget
Skrevet av

Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. Har igjennom en endret livsstil beholdt min egenproduksjon og lever i dag uten bruk av insulin. Grunnlegger av diasensa.com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag

Ingen kommentarer ennå

SKRIV EN KOMMENTAR